06 - 22818029 info@rimo.nl

In de woonsector kunnen de infrarood stralingspanelen goed van pas komen als overgangsverwarming tussen de verschillende seizoenen. Verwarmingsruimten, olieopslag, geisers, open haarden, schoorsteenvegers en installatiekosten behoren allemaal tot het verleden, wat elk jaar een flinke besparing met zich meebrengt.

In de vrijetijdssector is er niets mooier, makkelijker en zuiniger dan de infrarood stralingspanelen. Wintertuinen, hobbyruimtes, vissershutten, vakantie- en weekendhuisjes, woonwagens, campers en boten worden door het gebruik van infrarood stralingspanelen comfortabeler en zorgen voor een weldadige warmte. Een heerlijke warmte op elk moment van de dag, voordelig en weldadig. Denk voor privégebruik bijvoorbeeld aan familiefeesten in een partytent.

In de hobby-veehouderij zijn de stralingspanelen te gebruiken in een fokkerij voor gevogelte en varkens of als solarium voor paarden. De infrarood stralen zijn ook geschikt voor het opwarmen van rij- en trekpaarden voor of na het werken.

Temperatuur regelen van het paneel
Om de temperatuur in uw woning te kunnen regelen, dient de infrarood verwarming aangestuurd te worden door een thermostaat. Deze zal de elektrische stroom inschakelen of onderbreken, afhankelijk van de temperatuur in de ruimte.

  • De Plug-in Ruimte thermostaat met een inwendige ruimte temperatuur sensor kan simpel in het stopcontact worden gemonteerd. U kunt nu de temperatuur die U wenst invoeren en de thermostaat houdt de temperatuur dan op peil.
  • De Plug-in thermostaat heeft een voeler aan een draad van ± 2 meter lengte naar de te verwarmen plaats toe.